PR PLAYАгенция PR Play е основана през 2003 г. като до края на 2014 г., когато преминава през процес на ребрандиране, се казва Max Communications.

PR Play e пълноправен член на Българската асоциация на PR агенциите в България (БАПРА).

От 2012 година е филиал на Chandler Chicco Companies (CCC) - световна комуникационна група в областта на здравеопазването, която предлага нови перспективи и творческо ноу-хау на своите клиенти. С възможностите на едни от най-добрите специалисти на глобално ниво, CCC обхваща услуги като връзки с обществеността, дигитални и социални медии, медицинско образование, връзки с институции и инвеститори, корпоративна идентичност, проучвания, брандинг и дизайн. CCC е част от inVentiv Health, Inc, обединяваща компании, базирани в Ню Йорк, Лос Анджелис, Вашингтон, Лондон, Париж, Шанхай и Елтвил (Франкфурт), както и глобална мрежа, покриваща 70 пазара.

PR Play е позната с дългогодишния си опит в областта на здравеопазването и фармацията, както и в сферите на земеделието, инфраструктурата, енергетиката, европейската интеграция и др. В годините агенцията се доказа като една от водещите PR агенции в България.

Екипът ни се отличава с професионализъм, коректност и ефективност в създаването и прилагането на комуникационни решения за вътрешни и външни публики. През годините осъществихме десетки комуникационни проекти с реален ефект върху качеството на живот на хората и за повечето от тях получихме PR отличия. Сред успешните ни кампании са „Мамо, обичам те“, посветена на световния месец за борба с рака на гърдата, „Да защитим правата на 8 млн. собственици на земеделска земя“, благодарение на която бе оттеглена скандална поправка в Закона за собствеността и ползването на земеделска земя, национална информационна кампания за профилактика на грипа, изработване на комуникационна стратегия на АЕЦ „Козлодуй“ при затварянето на ІІІ и ІV блок и др.

Убедени сме в силата на дългосрочните стратегии, а не на кратковременни решения. Знаем как да оползотворим всеки нереализиран потенциал. Затова е нужно време и доверие. Водещите ни принципи в работата са професионализъм, доверие и конфиденциалност.

През годините PR Play се превърна в гарант за достоверност на информацията. Винаги сме доказвали своята отговорност към медиите и обществото. Ценим истината, затова поведението ни към клиентите, медиите и публиките винаги е било коректно и обективно.

PR Play предлага лоялно сътрудничество – това означава избягване на действия и ситуации, които биха предизвикали конфликт на интереси. Общуването с клиентите за нас е изключително важно. Диалогът с нашите клиенти е непрекъснат и открит.


YouTubeFacebook